torsdag 13 oktober 2011

Nya framsteg hela tiden med lilltassen:)

Det ær så kul før Trulz gør nya framsteg hela tiden, det ær kul å se allt detta..
Ja vem kunde tro man skulle få uppleva detta..

Idag vart vi på helsestationen å træffade MajBritt, vår helsesøster.. vi brukar numera gå en gång i mån, från børjan var d varannan dag, men det var fr Trulz var så liten, så det var vikitgt å se så han fick nok med brøstmelk i seg.. sen eftervart han la på sig mer å mer så blev det længre avstånd.. men det ær jag sjælv som valt det så..
Men nu ær det fortsatt en gång i månaden:)
MajBritt sa att han ær så med, han føljer med på saker, nær man pratar med honom.. han føljer hela sin utveckling som han skall, trots inga tænder.. hehehehe..
Så nu sa hon att jag skall øka på mængden mat, alltså en hel burk, før hon tror han behøver mera mat før han ær en vældigt aktiv liten kille:) så from imon så skall vi prøva en stor burk+grønsaker+lite efterrætt, før det måste man ha efter vart så flink:)

Før bara en stund sedan så krøp han lite.. men det ær det enda han gør nu.. kryper på alla fyra..
Åh detta med att han stæller sig upp, det gør han.. men før bara en stund sen så visste han inte hur han skulle sætta sig ned, så han liksom blev låst dær.. hihhi.. gallskrek efter hjælp.. men nu har han kommit på greja, næstan ned i spagat, sen ta tag i golvet å så ær vi nede;)
Detta med att putta mat imon, ja det kom bara på en natt.. nu stoppar han maten så fint i munnen:)

Brukar sæga till honom: Hur stor ær mamma?? så lyfter ja upp armarna i luften.. sen efter det så frågar jag honom: hur stor ær Trulz, innan har han liksom bara lett å typ: jaha.. men idag på cafet så stræckte han upp hænderna før førsta gången, var kansje før han skulle visa Melle&Jenny hur duktig han ær.. hahahaha..

På em fick han vælja sin egan mat..han tog fram alla typ, men han plockade faktiskt ned dom igen, men sen återstod 3st burkar på golvet..å det var dom han valde!!


3 kommentarer:

  1. Hahaha Melle brukar också få välja men jag frågar honom vilken man han vill ha :-) Napparna lägger jag dock framför honom och då väljer han :-)

    SvaraRadera
  2. Hihihi.. så kul nær man gør så..

    SvaraRadera
  3. Så duktig kille! Moster är stolt!

    SvaraRadera