söndag 13 maj 2012

BV å Pannekakehuset:)

Stog upp tidigt som vanligt, solen strålade och jag kände att något vill jag vi skall hitta på, men frågan vara bara vad?? ..inte ngt senter å gå kolla affärer, nej..inte bara ut å cykla, mja.. men så tänkte vi kan cykla till BV ( Baerums Verk ) å spise lunjs på Pannekakehuset..JA!!

Där kan man både kolla i affärer om man vill el bara promenera ute i det fina vädret:) men vi gjorde ingen kombo ialf..hehehe.. det blev en heldag ute, käka lunjs, drack kaffe, Trulz fick spriga runt lite, så träffade vi på Line&Anne, Buddys ägare ( kan berätta om honom en annan gång ), så då satt vi på gräsmattan å pratade med dom en go stund.. sen var det dags att cykla hemmåt:)

Men en otroligt härlig dag med massa glada skratt från go gutten min, dock lite blåsigt men vad gör det för han, han bara sitter där bak å storkoser sig.. hahahaha.. men vad gör man inte för sina barn <3

Turen började med somning i vagnen och slutade med somning.. hihihi.. men det var som mamma sa; ja då har han det gott ialf eftersom han somnar :)

Härlig dag.. detta skall gentas!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar