onsdag 4 januari 2012

Aktiv gutt;)

Jag är så glad att vi började på babysvömmingen.. änndå vart jag lite rädd att vi kansje började för tidigt.. men ack nei..
Han bara älskar vattnet, när han badar hemma så blir han skit förbannad när jag skall ta han upp, åh då har han redan badat kansje en halvtimma, hehehe..
Som tur är så blir han inte lika arg när vi skall gå ut bassängen på Emmahjort, men där e det ju mycket aktivitet, man hoppar, dyker under vattnet.. simmar på rygg.. mm..så då är han väl utsliten efter 30minuter.. hihihhii..

Men det är så kul för detta är ju 3:e kursen som vi går på svömmingen å har samma instruktör, Trude.. å hun er så duktig.. men oxå kul för nu känner hon Trulz och hon tycker han är så flink ass.. åh att jeg har en väldigt aktiv liten gutt :)

Åh en annan gång så kom vi inte för Trulz hade omgangssyke, så gången efter den så blev Trude så glad å se oss, så sa hon: Åh jeg tenkte når dere ikke kom, undra vad som är galt??

Nu börjar kurs nr.4 1/2 , bara fortsätta simma Trulz:)

2 kommentarer:

  1. Roligt att han gillar att simma. Melvin älskar att bada och blir också arg när man tar upp honom ur badet...trots att fingrar och tår ser ut som russin :-)

    SvaraRadera
  2. Hehehe.. sant, men dom kan ju inte bada i all evighet;)

    SvaraRadera