onsdag 4 januari 2012

Transmakning..

När Trulz föddes så vägde han under 2500gram, vanligtvis här i Norge om dom föds med så låg kroppsvikt så måste man åka till Rikshospitalet, men Trulz var 274gram, så dom gav honom en chans..
Men när dom föds med så låg kroppsvikt så måste man ge dom Multivitamin+Järn tills den dagen dom fyller 1år.. I början gick det inte så bra med järnet, för det har en stark smak, men efter ett tag så vande han sig.. men redan från liten så älskade han multivitaminerna, för den har en väldigt söt smak:) ..kommer ihåg när han bara var 2dagar gammal, så låg han med sprutan i munnen i suktade i sig det lilla söta han fick, åh så har det vart hela tiden:)

Men nu är Trulz 1år åh vi har slutat med multi&järn, fortsätter med D-dråper..och en annan sak som dom gärna vill att barn skall ha här i Norge, det är Tran..?? ?? ..
Åh det kan jag lova är en sådan förfärlig smak att jag inte ens kan själv känna lukten.. då kan ni tänka Trulz då..hmm, men jag ger honom 2,5ml morgon&kveld.. men  inte alltid jag får gitt han hela, men han tar lite ialf.. kansje blir bättre eftervart.. men tänker absolut inte tvinga i honom den " skiten " om man får skriva så.. hehehehe..

Men flink er han ialfall.. får han tar emot det mesta som stoppas i munnen på han.. hihihihihi..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar