onsdag 8 februari 2012

Vårkänslor:)

Trots en snorig och hostig liten feberfri kille tog vi pulkan å åkte till butiken för att handla in bananer.. det var bara -4idag och solen strålade på den vita himlen, det var riktigt skönt att komma ut efter 2hela dagar hemma/inne..

Trulz tyckte nog oxå det var skönt att komma ut i den friska luften för han satt å trallade hela vägen till butiken och hela vägen hem:) .. och rikitgt skrattade gjorde han då mamma sprang nedför en backe el det kansje var för att pulkan hoppade lite xtra.. hahahahah.. jag vet inte vad han skrattade åt, men samma det.. kul tyckte han det var ialf.. hehehehe..

Väl hemma igen så stog Thompson å mjauade framför terass dörren, som om han ville gå ut, jag har ju öppnat dörren förut men han har aldrig velat gå ut.. men idag gick han ut, men först stog han länge i dörröppningen å bara luktade på luften som kom emot hans ansikte.. sedan gick han sakta ut, det är ju en massa snö, el massa å massa men en del snö på terassen.. åh där blev han sittandes, tur Trulz satt i sin matstol annars hade han vart där på mindre än 1röd sekund.. heheheh..

Så turen ut idag kändes nästan som lite vårkänslor.. det var nog för solen sken å det var så gött att komma ut :)
Men det var ju inte bara vi som kände vårkänslor.. utan även Thompson eftersom han gick ut på terassen:)

1 kommentar:

  1. Härligt med lite varmare väder och en sol som skiner. Här har det också varit varmare även om blåsten är bitande kall...

    SvaraRadera